If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги ми е правило впечатление, че в този форум има доста хора, които се хващат за дадена дума само и само да се отклонят от същността на нещата, които се обсъждат. Според мен и на дете от детската градина би следвало да е ясно, че използвайки името на Валтер да Силва в случая имам пред вид оригиналния, фабричен ремък, който се вгражда в новата кола - тази, която излиза от завода, тъй като именно Валтер да Силва символизира този модел. След като няколко пъти изказах мнение, че най-добре е да се използва оригиналната дължина на пистовия ремък, просто се чудех как по още някой друг начин да го напиша като непрофесионалист. Между другото - въпреки всички горни словоизлияния, аз продължавам да мисля така. А и пак повтарям - това е просто мнение на един любител. Вие професионалистите си слагайте каквито ремъци искате, включително и ако ги избирате на принципа ези-тура.
Позволете ми и аз да задам въпрос - аз съм съгласен, че може да се използва ремък с дължина 1765 мм, също с дължина 1760 мм, но какво чак толкова лошо има в това колегата да си купи ремък с оригиналната дължина от 1763 мм, след като на пазара има такира ремъци, при това на реномирани производители, и колегата има възможност за това?
Comment