Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремък алтернатор

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Валтерчо е дизайнер.....
    За екстериора и интериора може да каже много неща,но ако му кажеш,че той е одобрил някой ремък може и да ти се обиди.

В старанието си да блеснат хората често пишат глупости.
    М дааааа и как 2мм по късия/дългия ремък е по-добре, но нека да не нападаме колегата, че ще се засегне
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      М дааааа и как 2мм по късия/дългия ремък е по-добре, но нека да не нападаме колегата, че ще се засегне
      Споко бе Чистотнико,ние с него сме партия,така си думаме.
      Учим заедно чужди езици и компютри.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Винаги ми е правило впечатление, че в този форум има доста хора, които се хващат за дадена дума само и само да се отклонят от същността на нещата, които се обсъждат. Според мен и на дете от детската градина би следвало да е ясно, че използвайки името на Валтер да Силва в случая имам пред вид оригиналния, фабричен ремък, който се вгражда в новата кола - тази, която излиза от завода, тъй като именно Валтер да Силва символизира този модел. След като няколко пъти изказах мнение, че най-добре е да се използва оригиналната дължина на пистовия ремък, просто се чудех как по още някой друг начин да го напиша като непрофесионалист. Между другото - въпреки всички горни словоизлияния, аз продължавам да мисля така. А и пак повтарям - това е просто мнение на един любител. Вие професионалистите си слагайте каквито ремъци искате, включително и ако ги избирате на принципа ези-тура.
        Позволете ми и аз да задам въпрос - аз съм съгласен, че може да се използва ремък с дължина 1765 мм, също с дължина 1760 мм, но какво чак толкова лошо има в това колегата да си купи ремък с оригиналната дължина от 1763 мм, след като на пазара има такира ремъци, при това на реномирани производители, и колегата има възможност за това?
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 06:01.

Comment

Working...
        X